Yemek Katkı Payı

Öğlen Yemeğinden Faydalanan Personelin Dikkatine;

Kurumumuzda yemek yardımından faydalanan akademik ve idari personelinden alınan yemek katkı payları; yiyecek yardım yönetmeliği hükümlerine göre "yiyecek yardımının gerektirdiği giderler, yemek maliyetlerinin Ankara, İstanbul ve İzmir illeri için üçte ikisini, diğer iller için yarısını aşmamak üzere kurum bütçelerine konulan ödeneklerle karşılanır. Yemek bedelinin bütçeden karşılanamayan kısmı yemek yiyenlerden alınır" hükmü ve bütçe durumu göz önünde tutularak idarelerin personel kadro ve ünvanlarına göre tebliğde belirlenen oranların daha üzerinde yemek fiyatı belirleyebileceği hüküm altına alınmıştır. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yapılan yeni ihale sonucuna göre yemek birim fiyatı 02.01.2024 tarihinden itibaren 63,00 TL + KDV = 69,30 TL olarak belirlenmiştir.

Bu nedenle  personelden yapılacak kesinti miktarları güncellenmiş olup, 15/01/2024 tarihinden itibaren aşağıdaki tutarlara göre katkı payı kesintisi yapılacaktır.

1                  

600'e kadar (600 dahil) ek göstergeli görevlerde bulunanlardan

24,00 ₺

2

1700'e kadar (1700 dahil) ek göstergeli görevlerde
bulunanlardan

27,00 ₺

3

2800'e kadar (2800 dahil) ek göstergeli görevlerde
bulunanlardan

30,00 ₺

4

4200'e kadar (4200 dahil) ek göstergeli görevlerde
bulunanlardan

34,00 ₺

5

5400'e kadar (5400 dahil)ek göstergeli görevlerde
bulunanlardan

38,00 ₺

6

5400'den daha yüksek ek göstergeli görevlerde bulunanlardan

40,00 ₺

 

Sözleşmeli Personel

 
1 Aylık Brüt Sözleşme Ücretleri 14.870 TL'ye kadar (14.870 TL
dahil) olanlardan

38,00 ₺

  Aylık Brüt Sözleşme Ücretleri 25.100 TL'ye kadar (25.100 TL
dahil) olanlardan
38,00 ₺
3 Aylık Brüt Sözleşme Ücretleri 34.675 TL'ye kadar (34.675 TL
dahil) olanlardan
38,00 ₺
4 Aylık Brüt Sözleşme Ücretleri 34.675 TL üzerinde olanlardan 38,00 ₺

Personellerin yemek ücretine ait katkı payı bedellerinin Ziraat Bankası Girne Şb. TR82 0001 0019 0387 7667 2250 01 IBAN nolu hesaba havale/EFT ile yapılması, yapılan havale/EFT lerde açıklama bölümüne sadece yükleme yapılacak personele ait T.C. no yazılması, yüklenen bakiyelerde tarih/süre kısıtlaması olmayıp sadece yemek yenilen günler için düşüm yapılacağından iş yoğunluğu,  EFT süresi vb. sorunları asgariye indirmek için yüklemelerin haftalık yerine tercihen aylık olarak yapılması önerilmektedir.

      Yapılan havale ve EFT ler ilgili hesaba aktarıldıktan sonra banka tarafından personel kartına otomatik bakiye yükleme işlemi yapılacaktır. Yükleme işlemi gerçekleştiği takdirde otomatik kurumsal mail hesaplarına bakiye yükleme bilgisi iletilmektedir.

Öngörülemeyen veya bakiye yükleme ile ilgili yaşanan sorunlar için İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı’ndan yemek hizmetleri komisyon üyesi Memur Ezgi SAMAY  (İç hat:1160) veya Bilg. İşl. Ahmet ERYAŞAR (İç hat:1158)   ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

 

Yemek Hesabına Bakiye Yükleme İşlemi:

ZİRAAT BANKASI GİRNE ŞUBESİ

IBAN:  TR82 0001 0019 0387 7667 2250 01

ALICI: İKÇÜ-MEMUR YEMEK HESABI

TUTAR: Yatırılmak istenen TL tutar bilgisi

AÇIKLAMA: T.C. KİMLİK NUMARASI (Sadece rakam ile kimlik numarasının yazılması yeterlidir, isim soyisim yazıldığında kart ile eşleşme olmadığından yükleme işlemi gerçekleşmeyebilir.)

 

İlgili Resimler

Menüyü Kapat